Tidigare Jobb

Jag har inte varit i branchen längre än lite över ett år, sedan tidigt 2018, men har samlat på mig en hel del erfarenheter under det senaste året och jobbade under 2018 med flertalet företag för att marknadsföra dem på sitt eget sätt.

Innan dess filmade jag och experimenterade mycket med redigeringsprogram och lärde mig allt på egen hand genom att testa och googla fram YouTube-videor där jag tog reda på så mycket jag bara kunde hitta!

Jag har idag filmat reklamfilm, eventvideo, sport av olika slag, enklare studioprogram, husvideor, Svenska Futsalgalan på uppdrag av Futsalmagasinet.

Det kan handla om allt ifrån att få fram ett budskap, få fler att komma på matcher eller träningspass, eller bara att föreviga ett ögonblick.

Jag filmar även egna mindre projekt. Det kan vara allt ifrån YouTube-videor, semestervideor, cykelvideor, drum covers, till att dokumentera vägen till vår skolresa.

IMG_0790

Mina tjänster

Jag erbjuder proffesionellt foto och videoproduktion för att marknadsföra och visa upp en seriös och kompetent bild av ert specifika område. Jag använder professionell utrustning i alla kategorier och det tillsammans med mina erfarenheter och kompetens i allt från utrustning, praktisk användning och redigering ger er en proffesionellt slutprodukt som ni kan använda till marknadsföring och få er att urskiljas ur mängden.

– Videoproduktion

Jag filmar det mesta och har erfarenhet av reklamfilm, studioprogram och event av olika slag

– Foto

Jag fotar och även här kan det vara nästan vad som helst.

– Drönare

Jag använder en drönare i professionell klass som används så ofta det går! Det är ett kompletterande verktyg som snabbt kan få en video att se ut att ha en större budget än den har!

En kort presentation av mig!

Jag heter Markus och brinner minst sagt för foto och videoproduktion! Jag jobbar idag frilans med olika uppdrag men planerar att starta mitt eget produktionsbolag under 2019! Jag är seriös och går all-in i allt jag gör. Ska man göra det så ska man göra det så ska man göra det ordentligt. Jag vill alltid göra en bättre video än vad jag gjorde sist.

Jag har stora ambitioner om att konstant öka kvalitén och även om den utrustningen jag har idag enligt många räcker och blir över så är jag långt ifrån nöjd! Jag vill utvecklas hela tiden och man kan aldrig bli fullärd!

Annars säljer jag GT och delar ut reklam på helgerna, och i stort går varje krona till kamerautrustning av olika slag. Jag gillar att träna men har tyvärr inte möjligheten just nu pga en långdragen skada.

Jag driver även en YouTube kanal där jag laddar upp varje söndag och det är mestadels för att hålla igång och även om det inte är en komplex video så blir man snabbare för varje video man gör.

1X2_7718