Mina prispaket skiljer sig lite ur mängden. Jag filmar allt så att ni kan byta paket även efter bröllopsdagen! Jag kör med samma upplägg och filmar allt som ingår i det största paketet oavsett vilket paket ni väljer! Detta kan låta förvirrande och det förstår jag! Men jag ska försöka förklara!

Detta betyder att oavsett om ni väljer baspaketet så har ni möjlighet att ändra paket, även efter bröllopsdagen, eftersom att allt material finns! Det innebär att allt filmas men jag använder bara det materialet som behövs för er valda film!

Detta ger er möjligheten att uppgradera paket när som helst, upp till en vecka EFTER vigseln! Vid uppgraderingen skickar jag bara ett godkännande av det nya paketet och sedan börjar jag redigera!

Så jag är med er hela eran dag i vilket fall! Detta gör även att, även om ni väljer baspaketet, får ni en sammanfattande film med små-klipp från HELA dagen och inte bara x-antal timmar.

Har ni frågor så tveka inte på att höra ev er så ska jag försöka räta ut alla frågetecken!

I övrigt så filmar jag bröllop med min egen prägel. Jag försöker alltid göra en bättre video än den jag gjorde sist, även om det är utmanande! Jag är med hela dagen från förberedelserna på morgonen, first look, vigsel, middag och festen tills dansen! Jag har storsatsat på bröllopsfilm från sommaren 2019 och har allt som krävs för en professionell video, så ni kan minnas er dag som att det vore en film med er i huvudrollerna.

Under dagen är jag mestadels en fluga på väggen och tar så mycket material jag bara kan och hinner. På allt och ingenting! Jag samarbetar med fotografen och ser till att den får utrymme för sina tankar och idéer och att vi inte ska vara i vägen för varandra men samtidigt kunna hjälpas åt!

Jag filmar som mest med tre kameror, ljudupptagning från som mest fyra ljudinspelare, flyger drönare och eventuellt ljussätter lokalen för fest och middag med lättare lampor för talen.

Det viktiga för mig är att ni känner er bekväma och får den där magiska videon att se tillbaks på för evigt! Med barn, barnbarn och kunna säga, ”Tänk vad unga vi var!”

Efter överenskommelse bokar vi ett möte IRL, via telefon eller facetime (beroende på avstånd)!


Skillnader mellan de

olika paketen


Videolängd

Filmning under hela dagen

Drönare

4K upplösning

Tre kameror under vigsel

Sociala Medier Teaser

Full ljudupptagning under vigsel och tal

Filmning av talen (två vinklar)

Ev. Ljussättning under tal 

Separata videor av oklippta tal och uppträdanden under vigseln

Highlight

19 900kr


3+ minuter

Classic

23 900kr


5+ minuter

Feature

32 900kr


6-10 minuter

Jag utgår från Ljungskile och reseersättningen är 30kr/mil och för bröllop längre bort tillkommer övernattningskostnad.

Efter överenskommelsen är klar skickas avtal som efter signering bekräftar bokningen och därefter skickas orderbekräftelse.