Ny hemsida!

Hallå allihop! 🙂

Nu har jag nästan blivit klar med denna hemsida som är den som kommer att gälla från och med nu! Min gamla kommer härmed förbli ouppdaterad… Även om jag lagt en hel del tid på den gamla så kommer den här hemsidan att vara 10x bättre!!! Det syns ju också på den (tycker iallafall jag)! Jag slipper nu både mix-reklam och jag får ett snyggare layout som också är mer anpassningsbart så fort jag lärt mig hur man anpassar det! 😉

Hit kan jag ju också skicka personer som vill se vad jag har gjort och kan göra/erbjuda!

Det här kommer nog bli jättebra tror jag! Nu har jag ju också en ”blogg-sida” där jag kan skriva om nyheter såsom nya saker jag skaffar efterhand såsom kameror m.m.!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *