Till sommarn!

Hej igen!

Jag har ingen aning om hur många som egentligen läser det här men jag hoppas någon annan än mig själv iallafall… 🙂

Denna sommar blir min första riktiga sommar som filmare/fotograf och jag har så många idéer! Min kalender blir bara mer och mer ifylld med jobb/uppdrag och jag är supertaggad! Framförallt för att slippa frysa om fingrarna som jag har fått göra hela denna tråkiga vinter… 🙂

 

Förutom mina jobb som är bokade och klara så har jag en del personliga projekt med en kompis som kommer ta en stor del av sommaren och kommer ta mig in ett helt nytt utrymme som jag aldrig varit i innan som kommer bli roligt men också väldigt utmanande. Mer info kommer när allt är spikat!

 

Hur som helst så ska denna sommar att bli intressant och kommer nog bli väldigt utvecklande!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *