Tidigare Jobb

Jag har filmat proffesionellt/kommersiellt sedan tidigt 2017 och har filmat väldigt mycket brett och allt från att bli nedskvätt i lera av cyklar till att filma Futsalgalan eller i Studio med flera kameror samtidigt.

Jag har idag filmat reklamfilm, eventvideo, sport av olika slag, studioprogram, husvideor, Svenska Futsalgalan, fastighetsvideor, dokumentärer och listan bara fortsätter!

Det kan handla om allt ifrån att få fram ett budskap, få fler att komma på matcher eller träningspass, eller bara att föreviga ett ögonblick.

Jag filmar även egna projekt. Det kan vara allt ifrån YouTube-videor, semestervideor, cykelvideor, drum covers, till att dokumentera vägen till vår skolresa. Bra för att det är kul! Och jag lär mig nya saker för varje video jag gör så varför inte ta chansen så fort man får den!

IMG 0790 - Om mig

Mina tjänster

Jag erbjuder proffesionellt foto och videoproduktion för att marknadsföra och visa upp en seriös och kompetent bild av ert specifika område. Jag använder professionell utrustning i alla kategorier och det tillsammans med mina erfarenheter och kompetens i allt från utrustning, praktisk användning och redigering ger er en proffesionellt slutprodukt som ni kan använda till marknadsföring och få er att urskiljas ur mängden.

– Videoproduktion

Jag filmar det mesta och har erfarenhet av reklamfilm, studioprogram och event av olika slag

– Foto

Jag fotar och även här kan det vara nästan vad som helst.

– Drönare

Jag använder en drönare i professionell klass som används så ofta det går! Det är ett kompletterande verktyg som snabbt kan få en video att se ut att ha en större budget än den har!

En kort presentation av mig!

Jag heter Markus och brinner minst sagt för foto och videoproduktion! Jag jobbar idag frilans med olika uppdrag men planerar att starta mitt eget produktionsbolag under 2019! Jag är seriös och går all-in i allt jag gör. Ska man göra det så ska man göra det så ska man göra det ordentligt. Jag vill alltid göra en bättre video än vad jag gjorde sist.

Jag har stora ambitioner om att konstant öka kvalitén och även om den utrustningen jag har idag enligt många räcker och blir över så är jag långt ifrån nöjd! Jag vill utvecklas hela tiden och man kan aldrig bli fullärd!

Annars säljer jag GT och delar ut reklam på helgerna, och i stort går varje krona till kamerautrustning av olika slag. Jag gillar att träna men har tyvärr inte möjligheten just nu pga en långdragen skada.

Jag driver även en YouTube kanal där jag laddar upp varje söndag och det är mestadels för att hålla igång och även om det inte är en komplex video så blir man snabbare för varje video man gör.

IMG 6573 - Om mig